30 april 2014

April...

April, April...månadens sista dag och jag önskar er en trevlig Valborgsmässoafton / Anna

29 april 2014

Jag svängde inom secondhand...

Jag svängde inom secondhand och gick snabbt igenom affären, haffade denna papperstunna för en tjuga...ja den får nog fungera som förvaring eller kanske som papperskorg.

28 april 2014

Vardagsbilder...

Jag gick ut strax innan åtta i morse och det var fortfarande frost kvar på gräsmattan, solen värmde och allt blir grönare från dag till dag. Vardagsbilder tycker jag är ett bra ord...ja allt som hör vardagen till. En fin kväll till er / Anna

27 april 2014

Vilken helg...

Vilken helg...kan knappast bli bättre med detta underbara väder vi haft och vi passade på att tillbringa helgen i Helsingborg och Helsingör. Så nu är armarna långa och magen mätt :) Jag gjorde ett 5-minuters pyssel ikväll, fixade till några mappar med bilder som jag rivit ut från inredningstidningar, ja jag brukar riva ut bilder som inspirerar och sen blir de oftast liggande i en hög. Nu fick de plats i några mappar och bilderna som sitter på mapparna fäste jag med häftmassa, då kan man lätt byta ut dem.

26 april 2014

Pelargoner...

Pelargoner är en av mina favoritblommor, jag köper några nya och plockar upp ett par från matkällaren som vilat där över vintern. När det sen blivit lite varmare om nätterna så åker de ut och får då ny jord och större krukor.

25 april 2014

Gult som solen...

Vilket underbart väder vi har och man vill liksom stoppa tiden. Gult som solen blev det idag med en virkad duk eller är det en gardinkappa, ja det kvittar...vårigt och fint med kaffe i solen och det känns lite som sommaren.

24 april 2014

Ingen fantasi...

Idag har jag ingen fantasi...visar mina kvarnar från köket igen.
 Jag lånade ett foto av min dotter på Miss Inga som också gillar det här med att klä ut sig ibland. Fin kväll till er / Anna

23 april 2014

Jag bär ut kuddar...

Nu kommer den där tiden då jag bär ut kuddar gamla som nya.
Det blir så mycket mjukare och mysigare att sitta ner.

22 april 2014

En tavla som nästan trillade...

Det blev en runda inom Röda Korset, ja jag kan liksom inte låta bli när jag kör förbi. En tavla som nästan trillade ner på mig och med det vackra motivet så blir det som det blir. Garn av alla de sorter är billigt att handla där och nu blev det både broderi- och virkgarn.

21 april 2014

Jag som var så trött...

Jag som var så trött efter Påskdagen och hade tänkt att tillbringa den mesta tiden av dagen i sängen...
Men så blev det inte, för idag skulle vi köra runt och hälsa på folk.
Det är något märkligt med min matte, för när de ser henne så ska hon alltid få något gammalt med sig hem från deras källare.
Idag blev det denna gamla lampan och några tavlor. Lampan satt hon sen och putsade på en hel timme...jag blir så trött.

20 april 2014

Helgen i bilder...

God fortsättning på er och vilket fint väder vi fått. Jag visar lite Instagrambilder från helgen, trevlig kväll till er / Anna

18 april 2014

Jag kikar in...

Jag kikar in och önskar er en fortsatt fin Påsk.

17 april 2014

Jag är rätt så nöjd...

Påsk har det blivit i detta huset också med ris och fjädrar. Nu ska jag försöka komma ihåg vart jag lagt lådan med påsksaker. Jag är rätt så nöjd med gamla fina äggkoppar och de nya ägghållarna i porslin från Ikea...det blir liksom påskfint med de sakerna. En trevlig kväll till er / Anna

16 april 2014

En härlig vårdag...

En härlig vårdag och vi njöt i solen i skogen. Vissa sysselsatte sig med att rulla runt i ruttna muskadaver...
Medans en viss miss Inga surade och vände bakdelen till...
Sen hade vi intervall träning, ja inte alla...
En viss tysk låg och chillade i solen...
Och matte tjatade om att det luktar så gott med nytt furu...

14 april 2014

Jag gick bakom huset...

Jag gick bakom huset och hängde upp tvätten, på tillbaka vägen bröt jag några kvistar från Jasmine busken och plockade en liten bukett vitsippor på slänten. Innan dess så hade jag plockat bort alla vissna påskliljor efter helgen, ja det behövs inte så mycket mer en vanlig måndag. Trevlig kväll till er och tack för alla era fina ord både här och på mailen / Anna

13 april 2014

Tyglappar som får nytt liv...

När helgen innehållit blåst, regn och hagel så har det blivit lite pyssel. Tyglappar som får nytt liv, ja nu tror ni så klart att jag ska sy ett lapptäcke...men det kommer inte att bli så, det ska bli foder till väskor. Den som spar han har...jo så är det, jag köpte en påse med färdigklippta lappar på röda korset i somras för en tjuga. En del av er känner säkert igen en del av tygerna från förr, jag minns både det med hjärtan och klövertyget.

11 april 2014

Ett vackert ben och en fransig kjol...

Ett gammalt superfint överkast från secondhand och jag blev förälskad med en gång. Efter tvätt så fick det klä min gamla soffa och då blev det som om det fina soffbenet fick en kjol att svänga runt med...

10 april 2014

Åh ännu mer påsk...

Oj så kom jag på att jag hittade en speciell tupp på loppis för ett tag sedan han får samsas med skärbrädorna. Tuppen kostade mig en guldpeng och jag tror den är handgjord...gillar den ja det gör jag.

9 april 2014

En gul plåtburk...

Det behövs inte så mycket för att få lite påskfint. Jag plockar fram en gul plåtburk och ställer på bordet tillsammans med påskliljor. Det kommer så klart fjädrar och ris så småningom. Nu ska jag fortsätta att sortera knappar efter färgnyanser...får passa på när lusten finns och det kommer sannerligen inte hända igen på de närmsta åren.